Rendszertábla-tréning

EGYÉN – PÁR – CSALÁD - CSOPORT

 

A Rendszer-tábla, mint intervenciós eszköz

Wiesner Erzsébet és Majoros István magyarországi szupervizorok vezetésével Rendszertábla-tréninget szervez a csíkszeredai Áradat Egyesület.
A Rendszer-tábla nagyon hatékony eszköz arra, hogy egy aktuális személyes vagy szakmai helyzetet, kapcsolati hálót  láthatóvá, érzékelhetővé tegyen. A megjelenítést az eszköz elemei – táblák, különböző méretű és formájú fabábúk, zsinegek – segítik. 

Az egy napos tréningen a Rendszer-tábla használatát sajátíthatják el a résztvevők.

A tréninget minden olyan szakembernek ajánljuk (szupervizorok, családterapeuták, pszichológusok, mentálhigiénés szakemberek, szociális munkások, gyermekvédelem és szociális területen dolgozó szakemberek), aki emberekkel dolgozik, és egyes alkalmak vagy folyamatok kísérőjeként arra is lehetőséget kíván teremteni, hogy a partnere számára láthatóvá váljék mindaz, ami beszélgetés közben a szavakon túli tartományból megjeleníthető: a kontextusban szereplő személyek viszonyai, kölcsönhatásaik, ki nem mondott érzéseik és gondolataik.

A továbbképzésen a résztvevők gyakorlatból hozott konkrét eseteivel dolgozunk, így tehát kérünk mindenkit, hogy legalább egy feldolgozásra váró esetet hozzon.

A tréning vezetői:

Wiesner Erzsébet:

Németországban, a Kasseli egyetemen szerzett első külföldiként szupervizor diplomát. A Károli Gáspár Református Egyetem Szupervizor Szakirányú Továbbképzésének alapító, szenior szupervizora, coach, családterápiás képzést végzett mentálhigiénés szakember.  1993 óta praktizál. 2001-2007 között az ANSE (Európai Szupervíziós Egyesület) vezetőségi tagja.

Több publikáció szerzője szupervízió témában.

Majoros István:

Közgazdász, mentálhigiénikus szakember, dipl. szupervizor, coach, tánc- és mozgásterápiás csoportvezető, családterápiás tanácsadó. 2003-ban végzett a Károli Egyetem Szupervizor képzésén. A Transzformáció Társasjáték (önismereti társasjáték) első kiadója, egyik magyarországi meghonosítója.

 

A tréning keretei:

 

Időpont: 2016. október 10.   9. 00 – 18. 00 óra

Helyszín: Kolozsvár, a központi, Szent Mihály római katolikus plébánia

 

Jelentkezési határidő: szeptember 15.

 

Részvételi díj: 550 lej/fő. Ez az összeg tartalmazza az eszköz árát is, amelyet minden résztvevő megkap a tréning végén.

Max. csoportlétszám: 22 fő

 

Érdeklődni és jelentkezni szeptember 15-ig lehet az Áradat Egyesület 0754-872640-es telefonszámán, munkanapokon 9 és 13 óra között, vagy az aradategyesulet@gmail.com drótposta címen. 

Elérhetőségünk

Románia, Hargita megye, Csíkszereda, Szék út 147. (Jakab Antal Ház)

 

Mobil: (004) 0754872640

E-mail: aradategyesulet@gmail.com

Facebook: Áradat Egyesület

Klikk ide >>

Támogatás

Ha szeretné támogatni az egyesületünket, akkor az alábbi számlaszámokon megteheti:

RO33RNCB015211507465000 (RON) 

RO06RNCB0152115074650002 (HUF)

Kapcsolat

Amennyiben kérdése, észrevétele van akkor megírhatja nekünk. Klikk ide.