Tőke-Mátéffy Noémi, PR

Tőke-Mátéffy Noémi, PRPszichológus és művészetterapeuta vagyok. 2017-ben végeztem a kolozsvári Babeş-Bolyai Tudományegyetem Tanácsadás és pszichológiai beavatkozás szakán, majd Budapesten egy hajléktalanellátó intézményben dolgoztam 2 évet pszichológusként felnőttekkel és gyerekekkel. Ezzel párhuzamosan művészetterápiát, majd gyermekpszichodrámát végeztem, jelenleg az ELTE Tanácsadó szakpszichológus szakára járok, illetve állatasszisztát terápiát tanulok.


2019 nyarán költöztem haza Csíksomlyóra, ahol művészetterápiás önismereti csoportokat és egyéni pszichológiai tanácsadást tartok gyerekeknek és felnőtteknek. Ezt követően kerültem kapcsolatba az Áradat Egyesülettel, melynek köszönhetően úgy érzem, hogy egy nagyon inspiráló és elhivatott szakmai csapat tagja lehetek.


Hiszek abban, hogy a legtöbb ember képes változni, illetve változtatni a saját életén, ha számára  megfelelő szakmai segítséget kap, és egy olyan támogató környezetbe kerül, ahol megtapasztalhatja a feltétel nélküli elfogadást és empátiát.


A konzultációk során én is egy ilyen bizalommal teli, megtartó légkör megteremtésére törekszem, mert meggyőződésem, hogy ez az egyik legfontosabb alapja a közös munkának és a kitűzött célok elérésének.

A segítő folyamat során nem célom kész tanácsokat adni, sokkal inkább támogatni a hozzám forduló személyt a benne rejlő vágyak és megoldások felszínre hozásában és megvalósításában.

Elérhetőség: tokemateffynoemi@aradat.ro
marker
A sütik segítenek szolgáltatásaink biztosításában. A weboldal további használatával beleegyezik a sütik használatába! ELFOGADOM