Lukács Eszter, szervező asszisztens

Lukács Eszter, szervező asszisztensCsíkszeredában születtem és itt is élek. Alapképzésen általános pszichológiát tanultam (2014 – 2017), mesterképzésen klinikai pszichológiát, pszichoterápiát és pszichológiai tanácsadást (2017 - 2019), mindkettőt Kolozsváron a Babeş-Bolyai Tudományegyetem Pszichológia és Neveléstudományok karán. Jelenleg a Katolikus Teológia Karon bővítem tudásomat a Pasztorális Tanácsadás mesterképzésen.

Kezdő pszichológusként próbálom megtalálni azt az utat, ahol a leginkább az emberek segítségére lehetek. Sok esetben az embereknek csak meghallgatásra, megértésre van szükségük, máskor nehéz döntés előtt állnak és abban kell őket támogatni, van, akinek az élete válságba került, van aki mentális problémákkal küzd, mások meg egzisztenciális kérdésekkel szembesülnek. Ők mind különböző típusú segítséget igényelnek.

Fontosnak tartom megérezni, hogy mire van szüksége és igénye a segítséget kérő személynek és aszerint nyújtani neki segítő kezet. Úgy gondolom, hogy az Áradat egyesület tanácsadó és lelkigondozói központként pont ezt a sokszínűséget tudja nyújtani az ide betérőknek.


Én hiszem azt, hogy a pszichológiai tanácsadás, a terápia és lelkigondozás karöltve valami nagyon szépet és értékeset tud nyújtani. Ezt megtapasztaltam én is és szeretném tovább adni másoknak segítői munkám során.

Elérhetőség:   lukacseszter@aradat.ro
marker
A sütik segítenek szolgáltatásaink biztosításában. A weboldal további használatával beleegyezik a sütik használatába! ELFOGADOM